Biodroga

Det klassiska salongs-och spamärket med en lång historia! Med kombinationen av fantastiska dofter och underbara texturer har BIODROGA lång och trogen kundnöjdhet. Sedan 60 år har BIODROGA skapat säkra och anpassade hudvårdssystem för att få fram det bästa hos varje hud. Under de senaste åren har BIODROGA gjort ett ordentligt ansiktslyft och uppdaterat sina produkter med nya innovativa ingredienser. De ädlaste råvarorna tillsammans med den senaste forskningen ger fantastiska resultat.

Läs mer om Biodroga

 

BIODROGA Medical Institute

Professionellt stöd, prestationsbehandlingar och kraftinciser – på BIODROGA Medical Institute är din hud i goda händer. Det individuella vård- och behandlingskonceptet med högpresterande aktiva ingredienser och utvalda syror lovar övertygande resultat för varje hudtyp. Dessutom säkerställer våra renhetsstandarder och nära samarbete med hudläkare optimal hudkompatibilitet.

 

BIODROGA Bioscience Institut

Att lära av naturen i vårt hem. BIODROGA Bioscience Institut kombinerar natur och vetenskap i rena formuleringar för stunder av sann skönhet. Vårt interna Schwarzwaldkomplex är baserat på naturens elementära krafter och ger unik energi och avkoppling. Upplev en time-out för alla sinnen med BIODROGA Bioscience Institute – på institutet och hemma.

Din varukorg